Използване на NRD
Използване
Декларация / В сила от 01 Април 2021 г.
Вие се съгласявате да използвате изданията и услугите на и предоставени от NRWAZ Mediengrupp и неговите под-сайтове само за законни цели и по начин, който не нарушава правата, ограничава или възпрепятства използването на съотвитният или на някой друг. Забраненото поведение включва тормоз или причиняване на стрес или неудобство на което и да е лице, предаване на нецензурно или обидно съдържание или нарушаване на нормалния поток от диалог в рамките на NRWAZ Mediengrupp.
Запазваме си правото да променим по всяко време декларацията, описана в тази страница. Моля, проверявайте тук редовно. При коригиране на информацията, продължаващото ви използване на нашите платформи ще се тълкува като потвърждение че сте съгласни и приели корекциите.
Информацията, описана в следните декларации описва как може да използвате NRD.bg и други онлайн услуги на NRD за достъп, преглед и / или ползване на съдържание, което NRD ви предоставя на разположение чрез тези услуги.
Моля, обърнете внимание: NRD може периодично да актуализира това съдържание.
Не изполваме т.н. интернет бисквитки ! Не събираме информация за Вас под каквато и да е форма. Не прилагаме проследяващи технологии включително и от външни приложения или фирми (например Гугъл, Фейсбук и др.). Не прилагаме маркетингови или други наблюдаващи системи. NRD е безопасен за Вашето устройство !
NRD © 2022. Всички права запазени. Използването на този сайт представлява приемане на нашето
Потребителско споразумение (декларация/ 01 април 2021 г.) и Политика за Поверителност / Лични даннни (декларация/ 01 април 2021 г.).