Използване на NRD
Интелектуална собственост
Декларация / В сила от 01 Април 2021 г.
Всички авторски права, търговски марки, дизайнерски права, патенти и други права на интелектуална собственост (регистрирани и нерегистрирани) в посочените издания и услуги на NRWAZ Mediengruppe, както и цялото съдържание (включително всички приложения), намиращо се на сайта, остават предоставени на NRWAZ Mediengruppe или неговите лицензодатели (което включва и други потребители). Не можете да копирате, възпроизвеждате, преиздавате, разделяте, декомпилирате, реверсирате, изтегляте, публикувате, излъчвате, предавате, правите достъпни за обществеността или използвате по друг начин съдържанието на NRWAZ Mediengruppe с изключение на ваша лична нетърговска употреба. Вие също се съгласявате да не адаптирате, променяте или създавате производно произведение от каквото и да е съдържание от NRWAZ Mediengruppe. Всяко друго използване на съдържание изисква предварителното писмено разрешение на NRWAZ Mediengruppe.

Имената, изображенията и логота, идентифициращи посочените издания, техните продукти и услуги, са обект на авторски права, права на дизайн и търговски марки на NRWAZ Mediengruppe и / или трети страни. Нищо, съдържащо се в тези условия, не трябва да се тълкува като предоставяне на какъвто и да е лиценз или право за използване на която и да е търговска марка, право на дизайн или авторски права от NRWAZ Mediengruppe или друга трета страна.
Запазваме си правото да променим по всяко време декларацията, описана в тази страница. Моля, проверявайте тук редовно. При коригиране на информацията, продължаващото ви използване на нашите платформи ще се тълкува като потвърждение че сте съгласни и приели корекциите.
Информацията, описана в следните декларации описва как може да използвате NRD.bg и други онлайн услуги на NRD за достъп, преглед и / или ползване на съдържание, което NRD ви предоставя на разположение чрез тези услуги.
Моля, обърнете внимание: NRD може периодично да актуализира това съдържание.
Не изполваме т.н. интернет бисквитки ! Не събираме информация за Вас под каквато и да е форма. Не прилагаме проследяващи технологии включително и от външни приложения или фирми (например Гугъл, Фейсбук и др.). Не прилагаме маркетингови или други наблюдаващи системи. NRD е безопасен за Вашето устройство !
NRD © 2022. Всички права запазени. Използването на този сайт представлява приемане на нашето
Потребителско споразумение (декларация/ 01 април 2021 г.) и Политика за Поверителност / Лични даннни (декларация/ 01 април 2021 г.).